/Over ons
Over ons 2020-02-04T10:47:10+00:00

Over ons

Schonewille & ter Harkel Makelaardij/Verzekeringen en Financieringen is sinds februari 2003 gevestigd aan de Sint Annastraat 2 te Appingedam en is opgericht door Bert Schonewille en Bert ter Harkel.

Bij Schonewille & ter Harkel Makelaardij/Verzekeringen en Financieringen is veel kennis aanwezig van alle zaken die met hypotheken, verzekeringen, financieringen, pensioenen en particuliere belastingaangifte`s te maken hebben. Op onze kantoren in Appingedam, Delfzijl, Hoogezand en de vestigingen in Groningen zijn zowel hypotheek- als verzekeringsadviseurs aanwezig of zal altijd een van onze binnendienstmedewerkers u te woord staan.

Sinds 2019 hebben wij ook Lagro Hypotheken en Verzekeringen overgenomen en gaan zij verder onder de naam Schonewille & ter Harkel Verzekeringen en Financieringen en Huis & Hypotheek Appingedam/Groningen/Hoogezand/Delfzijl.

Schonewille & ter Harkel Verzekeringen en Financieringen en Huis en Hypotheek Appingedam/Groningen/Hoogezand/Delfzijl is het kantoor waar u nog persoonlijke aandacht krijgt en waar weinig afstand is tussen klant en adviseur.

Kortom het kantoor waar u zich thuis zult voelen.